link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link


OML Roermond

Verbouwing van een bestaand kantoorgebouw voor het OML op het voormalige industrieterrein van de Soda-fabrieken te Roermond.

De OML is opgericht door een aantal gemeenten in de regio Midden-Limburg. Doel is om namens de aandeelhoudende gemeenten het vestigingsklimaat te verbeteren en de regionale economische structuur versterken.

Een modern interieur in een monumentaal gebouw dat ontworpen is volgens de principes van de nieuwe zakelijkheid. Om dit contrast zo sterk mogelijk te maken wordt de gevel terug gebracht in zijn oorspronkelijke staat. Het nieuwe interieur bestaat uit een drietal onderdelen; werkplekken, overlegplekken en ondersteunende plekken. Al deze onderdelen hebben hun eigen positie en identiteit in het gebouw. De facilitaire functies zoals de lunchruimte, pantry en reproruimte zijn ondergebracht in een smart box. Dit staat voor een interieurelement waarbinnen de functie geïntegreerd is en de beschikbare ruimte efficiënt gebruikt wordt. Hierdoor ontstaat een rustig en compact interieur en een professionele kantooromgeving.

Dit ontwerp is gerealiseerd in samenwerking met Kern Architecten.

 

Info

interieur OML

opdrachtgever: OML vastgoed bv
locatie: REO Kantorencomplex Roermond
uitvoering: 2011
omvang: ca. 1.000 m²
status: in uitvoering

werkzaamheden studio BREUER

  • ontwerp interieur

 


© 2015 studio BREUER | Laatste update: 20.11.11