link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link


Albert Verlinde Entertainment

Studio Breuer heeft in samenwerking met Studio Conen het nieuwe kantoorinterieur voor Albert Verlinde Entertainment ontworpen. Het bedrijft ontwikkelt TV programma’s en musicals voor de internationale markt.
Het kantoor wordt gevestigd in een voormalige hal van De Gruyter Fabriek te ‘s-Hertogenbosch. De ruimte van A.V.E. bestaat uit een drietal cellenkantoren voor directie en personal assistants en een open werkvloer waar de PR-, en productieafdelingen werken. Deze werkplekken bestaan uit grote bureau-eilanden waar de verschillende teams kunnen samenwerken. Besprekingen en presentaties vinden plaats in de lounge of presentatieruimte. Het interieur krijgt een industriële uitstraling door het gebruik van een gietvloer, TL-pendelarmaturen en vrijhangende akoestische panelen. Als contrast worden karpetten en en notenhouten wandpanelen gebruikt zodat de balans in het interieur behouden blijft. Eind maart 2012 wordt het interieur door Albert Verlinde Entertainment in gebruik genomen.

 

Info

Albert Verlinde Entertainment

opdrachtgever: Albert Verlinde Entertainment
locatie: Veemarktkade ‘s-Hertogenbosch
uitvoering: 2012
omvang: ca. 210 m²
status: in uitvoering

werkzaamheden studio BREUER

  • ontwerp
  • bouwbegeleiding

betrokken partijen

  • Bouwbedrijf Vissers
  • Aarts & Co

 
© 2015 studio BREUER | Laatste update: 25.11.15