link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link

De Kroon

In Waddinxveen is eind november 2014 Cultuurhuys De Kroon, het voormalig Blok-5 in gebruik genomen. Het pand is onderdeel van het nieuwe centrumplan en is de huisvesting voor de biliotheek, theater en muziekschool. Binnenkort de foto’s.

Kantoorinterieur

In Spijkenisse wordt binnenkort het kantoor van woningstichting De Leeuw van Putten verbouwd. Na het ontwikkelen van een nieuw logo en huisstijl kan het kantoorinterieur niet achterblijven.
Binnenkort meer hierover.

Eerste Klasse

In maart 2015 wordt in de Gruyter Fabriek te ‘s-Hertogenbosch het flexkantoor Eerste Klasse in gebruik genomen. In opdracht van de Bossche Investering Maatschappij maakte Studio Breuer in samenwerking met Studio Conen het ontwerp.Archifoor

De coöperatie Archifoor is officieel opgericht en bestaat uit 10 bouwprofessionals met verschillende specialismen. Studio Breuer neemt de interieurarchitectuur voor zijn rekening. Kijk voor meer informatie op: www.archifoor.nl

M.C. Zonnehoed

Medisch Centrum Zonnehoed, voorheen Swinhove, is in april in gebruik genomen. In de moderne praktijk zijn naast de huisartsenpraktijk ook praktijken voor Cesartherapie, diëtist, Podotherapie en een psycholoog.
Bekijk hier de foto’s.

M.C. Hoog Bergen

De nieuwe huisvesting voor vier huisartsen in Eindhoven is het eerste gerealiseerde project van de coöperatie Archifoor. Door in een vroeg stadium het team samen te stellen is er perfect gebruik gemaakt van ieders expertise.
Bekijk hier de foto’s.HOED

Vier huisartsen gaan samenwerken en beginnen een nieuwe praktijk in een voormalig kantoorgebouw in het centrum van Eindhoven. In samenwerking met Archifoor ontwerpt Studio Breuer het interieur voor deze HOED (huisartsen onder een dak).

Oplevering

De verbouwing van woon-voorziening Fioringras van Pameijer is eind september 2013 opgeleverd en onder-tussen weer in gebruik genomen. Het project is gerealiseerd in samenwerking met BMVV Bouwmanagers en Bouwbedrijf Bakker Arkel.

Swinhove

In het verpleeghuis Swinhove te Zwijndrecht wordt een grote huisartsenpraktijk met operatiekamer en EHBO-ruimte gevestigd. Het interieur-ontwerp van Studio Breuer wordt gerealiseerd in samenwerking met Topos Architecten. Binnenkort meer.Blok-5 Waddinxveen

In samenwerking met Topos architecten heeft Studio Breuer de architectenselectie gewonnen voor het interieur van het cultureel Centrum Blok-5 te Waddinxveen. De vaart zit er goed in want het Voorlopig Ontwerp is reeds afgerond. Meer zien? klik hier.

Artikel ELF13

Het project ELF13 krijgt veel aandacht in tijdschriften, kranten en diverse websites. Zoals eerder vermeld heeft het project in februari in de Inside Information gestaan. Klik hier voor het volledige artikel.

Aanbesteding

De aanbesteding van de verbouwing van woonvoorziening Fioringras van Pameijer is goed verlopen. Het project kan binnen budget en planning gerealiseerd worden. Eind september kunnen de bewoners hun gerenoveerde huis weer in gebruik nemen.ELF13 opening

De officiële opening op 13 november 2012 werd druk bezocht, de bezoekers konden de voormalige kerk met al zijn nieuwe functies bekijken. Bij de projecten kunt u de nieuwe foto's bekijken.

Inside Information

In de februari 2013 uitgave van het vakblad voor projectinrichting “Inside Information” staat een artikel over ELF13.
Binnenkort verschijnt hier een link naar dit artikel.

MMC opening

Prinses Maxima opende op 20 september 2012 het nieuwe en unieke Vrouw Moeder Kind centrum in het MMC te Veldhoven. Het centrum is internationaal koploper in het Family Centered Care-principe. Studio Breuer was adviseur voor het meubilair.Waterschapsbedrijf

De conferentieruimte van het Waterschapsbedrijf Limburg te Roermond is in uitvoering. Het concept wordt al duidelijk zichtbaar. Binnenkort zal de ruimte zijn nieuwe functie moeten waarmaken.

ELF13 flexkantoor

Het koor van de Van Arskerk zal als flexkantoor ingericht worden. Bedrijven kunnen hier een werkplek huren en mogen gebruik maken van alle faciliteiten zoals de vergaderruimtes en het restaurant.

Blokje...

De website heeft een nieuwe feature! Klik op het blokje...Van Arskerk

De herbestemming van de Van Arskerk heeft de nieuwe naam ELF13 gekregen. Op termijn zal deze naam een begrip zijn in Eindhoven. Begin november zal de voormalige kerk in gebruik worden genomen door Stichting De Combinatie Jeugdzorg.

Sambeek

De verbouwing van de woning te Sambeek nadert zijn laatste fase. De ruwbouw is klaar en de afwerking van het interieur is in volle gang. De oplevering zal eind oktober plaatsvinden.

Heerjansdam

In het plan Nieuw Havenkant te Heerjansdam zijn een viertal vrije bouwkavels opgenomen. Studio Breuer heeft opdracht om een ontwerp te maken voor een van deze kavels. Binnenkort zullen de ontwerptekeningen op de site te zien zijn.Royal Canin

Bas Gijselhart heeft geweldige foto’s gemaakt van het nieuwe kantoor van Royal Canin te Veghel. Meer zien? Klik hier.

Pameijer

Studio Breuer heeft opdracht van Stichting Pameijer te Rotterdam om een woonvoorziening voor jongeren met een verstandelijke beperking te verbouwen. Binnenkort zullen de ontwerptekeningen op de site te zien zijn.

Waterschapsbedrijf

In samenwerking met Kern Architecten heeft Studio Breuer het ontwerp gemaakt voor de conferentiezaal van het Waterschapsbedrijf Limburg te Roermond. De ruimte krijgt een professionele en zakelijke uitstraling. Klik hier voor meer informatie.Royal Canin

Eind november 2011 is Royal Canin Nederland verhuisd naar het nieuwe kantoorpand te Veghel. Hiernaast een eerste foto van het interieur. Binnenkort zullen de professionele foto’s op deze site te zien zijn.

Albert Verlinde

Studio Breuer heeft samen met Studio Conen het nieuwe kantoorinterieur voor Albert Verlinde Entertainment ontworpen. Het bedrijf ontwikkelt TV programma’s en musicals voor de internationale markt. Eind maart 2012 vindt de oplevering plaats.

Woning te Sambeek

Ontwerp voor een grootschalige verbouwing en uitbreiding van een woning te Sambeek, gemeente Boxmeer. De woning krijgt een aangepaste indeling die afgestemd is op de nieuwe bewoners van het huis. De oplevering is in juli 2012.Opening VL

Onder grote belangstelling is op vrijdag 7 oktober jl. de praktijk Voetzorg Limburg in Roermond officieel geopend. Na een grondige verbouwing van het pand is het resultaat bijzonder fraai geworden. De feestelijke bijeenkomst is gefilmd door TV-Limburg.

Verhuizing

In juli is studio BREUER samen met Studio Conen verhuisd binnen de Gruyter Fabriek naar een grote representatieve kantoorruimte. Deze nieuwe omgeving zal de samenwerking versterken en biedt de mogelijkheid om het bureau verder uit te breiden.

MMC Veldhoven

In november zal Ahrend het meubilair leveren voor de eerste fase van het nieuwe Vrouw-Moeder-Kind Centrum / MMC te Veldhoven. De totale uitbreiding van het ziekenhuis bestaat uit 13.000 m². studio BREUER is namens het MMC adviseur voor het meubilair. 

© 2015 studio BREUER | Laatste update: 25.11.15